MNL card
Aici vom detalia modalitatile de livrare | costurile aferente si termenele de livrare.
  • Termene de livrare:

    Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Vero Moda Kids. Termenul de livrare a produselor - în maxim 24 ore în zona de livrare I, în maxim 48 ore în zona de livrare II și 72 ore în zona de livrare III, prin reteaua de distributie Sameday Curier. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

  • Costuri de livrare:

    Pentru comenzile ce depasesc 1000 Lei, transportul este GRATUIT pe teritoriul Romaniei. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 1000 Lei, se va percepe o taxa de expediere actualizata in timp real de catre Sameday. Livrarea se face în maxim 24 ore în zona de livrare I, în maxim 48 ore în zona de livrare II și 72 ore în zona de livrare III, prin reteaua de distributie Sameday Curier.

  • Modalitati de plata a livrarilor:

    Plata produselor comandate prin Vero Moda Kids se poate face astfel: prin ordin de plata/ transfer bancar in avans, plata cu cardul la magazin sau online, in numerar la magazin. Plata la livrare se face cu cardul, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea.

SCROLL UP