Politica de retur

RETUR PRODUSE

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu la Monellisi. Ai doua modalitati prin care poti face asta: ridicare de catre Curier sau predare intr-un Magazin Monellisi. Pentru ambele optiuni trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii. Returnarea banilor se face rapid, sub 7 zile, iar daca te grabesti tare, in magazinele noastre primesti banii pe loc, daca plata s-a facut ramburs. E important ca tu sa returnezi responsabil!

Ce inseamna retur responsabil?

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si cu eticheta inca atasata. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine.

Se intampla sa refuzi sau sa uiti sa ridici coletul?

Sigur nu te-ai gandit pana acum la impactul asupra mediului inconjurator: materiale irosite pentru ambalare, masini in trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregatesc produsul ca mai apoi sa-l despacheteze si mai ales, gandeste-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat. Returneaza responsabil pentru experiente nelimitate de fashion in continuare.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Trebuie sa mai stii ca returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat.

Returnarea produselor se face prin curier, prin orice firma de curierat dorita iar cheltuielile aferente vor fi suportate de catre tine.

Limitarea dreptului la retur in 14 zile

Compania Vero Moda Kids SRL isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur  in 14 zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.

MODALITATI DE RETUR

Iata si detalii suplimentare si necesare despre fiecare modalitate de retur.

Retur prin curier

1. Te rugam sa ne trimiti pe silvia@monellisi.com urmatoarele informatii: – numar comanda – produsele din comanda pe care doresti sa le returnezi si cantitatea aferenta – motivul returului (optional) – adresa de unde vrei sa-ti fie ridicat coletul – daca plata a fost facuta prin ramburs, banii vor putea fi ridicati de la unul dintre magazinele noastre – daca plata a fost facuta prin card de debit sau credit, atunci dupa solutionarea returului iti vom transfera banii in acelasi cont in termen de 14 zile.

2. Odata ce inregistram solicitarea ta de retur, te vom tine la curent cu statusul acesteia prin e-mail si/sau SMS despre statusul comenzii. Fii fara grija, te vom anunta in momentul in care returul ajunge la noi. Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite. Apoi te vom anunta in momentul in care iti restituim suma echivalenta returului tau. Trebuie sa stii: daca vrei sa returnezi produse din comenzi diferite, va trebui sa reiei procesul de mai sus pentru fiecare comanda plasata.

Retur in magazinele Monellisi

Daca vrei sa returnezi produsele pe loc, vino in magazinul Monellisi din orasul tau.  Vei evita asteptarea si vei primi banii inapoi in functie de modalitatea de plata a comenzii:

* Daca ai platit online cu cardul, vei primi banii in aproximativ 3 zile lucratoare in contul tau bancar din care s-a platit comanda sau intr-un alt cont IBAN in care doresti sa se efectueze viramentul.

* Daca ai platit ramburs, vei primi banii pe loc in numerar la casieria magazinului.

Iata mai jos lista magazinelor unde poti returna produse.

Bucuresti

  • Str. Intrarea Tudor Stefan Nr. 25
  • Program: Luni – Sambata: 10:00 – 18:00 Duminica: inchis.

Pitesti

  • Pitesti Str. Justitiei Nr. 33
  • Program: Luni – Sambata: 10:00 – 18:00 Duminica: inchis.
SCROLL UP