• Confidentialitatea datelor cu caracter personal

  Securitatea datelor personale Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Vero Moda Kids exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Vero Moda Kids. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Vero Moda Kids SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC Vero Moda Kids SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit. Vero Moda Kids nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

 • Drepturi de autor

  Continutul site-ului www.monellisi.com este proprietatea SC Vero Moda Kids SRL. Vero Moda Kids garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.monellisi.com, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Vero Moda Kids fara acordul prealabil scris al acesteia. Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Vero Moda Kids SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 • Garantia produselor

  Produsele comercializate de Vero Moda Kids nu sunt contrafacute. Vero Moda Kids garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului. Toate produsele comercializate pe site-ul www.monellisi.com detin certificate de autenticitate si conformitate din partea producatorului. Toate produsele comercializate pe site-ul www.monellisi.com beneficiaza de garantia legala de conformitate.

 • Plata si livrarea produselor comandate

  Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Vero Moda Kids. Termenul de livrare a produselor - în maxim 24 ore în zona de livrare I, în maxim 48 ore în zona de livrare II și 72 ore în zona de livrare III, prin reteaua de distributie Sameday Curier. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Pentru comenzile ce depasesc 1000 Lei, transportul este GRATUIT pe teritoriul Romaniei*. Iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 1000 Lei, se va percepe o taxa actualizata in timp real de Sameday Curier. Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra. Plata produselor comandate prin Vero Moda Kids se poate face astfel: prin ordin de plata/ transfer bancar in avans, plata cu cardul la magazin sau online, in numerar la magazin. Plata la livrare se face cu cardul, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea.

 • Conciliere

  In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Vero Moda Kids SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: silvia@monellisi.com. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

SCROLL UP